Nedis Waterkoker - 1.8 l - Soft-Touch - Grijs - 360 graden draaibaar - Verborgen verwarmingselement - Strix-controller - Droogkookbeveiliging

38,51
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Nedis Waterkoker - 1.8 l - Soft-Touch - Grijs - 360 graden draaibaar - Verborgen verwarmingselement - Strix-controller - Droogkookbeveiliging

Bijzondere kenmerken

  • Deze stijlvolle, krachtige Nedis elektrische waterkoker werkt even goed als hij eruit ziet: hij heeft een royale capaciteit van 1,8 liter, is snel aan de kook en de kalkaanslag is minimaal.
  • Door een combinatie van roestvrijstaal, hout en rubberlakafwerking is onze waterkoker een stijlvolle, duurzame en makkelijk te reinigen toevoeging aan uw keuken.
  • Hij is ontworpen om voldoende water te bevatten voor zes tot acht koppen in één keer, zodat niemand lang op zijn koffie of thee hoeft te wachten.
  • Door de draadloze 360°-voet is de ergonomisch ontworpen ketel eenvoudig op te tillen en uit te schenken, ook wanneer deze volledig is gevuld.
  • Dankzij het verborgen verwarmingselement van 2200 watt en het verwijderbare filter is het water altijd snel aan de kook, maar is kalkaanslag minimaal.