Creme witte Korona 20666 - Retro vintage waterkoker 1,7 l Crème - 2200 W

61,99
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Creme wit Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Creme witte Korona 20666 - Retro vintage waterkoker 1,7 l Crème - 2200 W

Deze 20666 waterkoker van Korona heeft het populaire retro design die niet alleen het water snel kookt maar ook nog een plaatje is op het aanrecht. Hij heeft een inhoud van 1,7 liter, ruim voldoende voor zes koppen. Hiermee is de waterkoker, behalve functioneel, een echte eyecatcher.

Temperatuurmeter
Wist je dat de temperatuur van het water bepalend is voor de smaak van veel soorten thee? Zo is bijvoorbeeld 70-75 graden Celsius de beste temperatuur voor groene thee en smaakt witte thee het lekkerst bij een temperatuur van rond de 80 graden. Met deze design waterkoker heb je een handige temperatuurregeling. Je ziet op de retro analoge thermometer precies hoe warm het water is. Zet de waterkoker uit wanneer de juiste temperatuur is bereikt en schenk het perfecte kopje thee!

Ruime inhoud
Met een inhoud van maar liefst 1,7 liter is de waterkoker prima geschikt voor de grotere gezinnen. U plaatst hem op de 360 roteerbare basis, waarna met 2200W vermogen het water razendsnel wordt gekookt. Dankzij de verlichte aan- en uitknop zie je precies wanneer de waterkoker klaar is voor gebruik.

De Retro collectie
Deze retro waterkoker is verkrijgbaar in de kleuren: rood, mint groen en crème. Naast de hippe waterkoker bestaat deze collectie ook uit een twee types broodroosters voor 2 en 4 sneetjes. Verkrijgbaar in het rood, mint groen & crème. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontbijt!

Belangrijkste specificaties zijn:
✔ 1.7 liter inhoud
✔ 2200 Watt vermogen
✔ Retro temperatuur aanduiding
✔ Watertemperatuurvenster
✔ automatische uitschakeling
✔ Stoomafslag
✔ Droogkookbeveiliging
✔ 360°- voet
✔ Snoeropbergmogelijkheid
✔ Kleur crème
✔ 2 jaar garantie