Viva Scandinavia Theefilter Infusion - Glazen Buis - Incl. Kurken Stop - Transparant

16,50
2 Prijzen, De beste prijs bij Homedeco.nl


Merk:
Kleur:
transparant

Over Viva Scandinavia Theefilter Infusion - Glazen Buis - Incl. Kurken Stop - Transparant

Zoals de naam al doet vermoeden, is Infusion ontworpen om het beste uit het blad te halen. Met verschillende lijnen zijn onze theepotten gemaakt van helder, mondgeblazen glas of van glad porselein. In elke pot zit een moderne roestvrijstalen infuser. Wil je niet een hele pot thee zetten dan is deze thee filter onmisbaar en makkelijk in gebruik. De Glazen tube mag in de vaatwasmachine maar de kurken dop uiteraard niet.

* Theefilter Buis Infusion
* 3x13.8 cm
* Glas/Kurk

Viva Scandinavia is een op en top Scandinavisch merk uit Denemarken. Het mag eenvoudig gezegd worden; we willen dat alle producten zowel mooi als functioneel zijn.
Met liefde voor design, gebaseerd op eerlijkheid, eenvoud en functionaliteit, ontwerpen ze producten die het dagelijkse leven leuker en mooier maken. Daarom worden de innovatieve producten met alle aandacht voor alle betrokkenen geproduceerd. Hierdoor wordt Scandinavisch design voor iedereen betaalbaar. De woorden poëzie en praktisch worden vaak gebruikt om producten van allerhande materialen vorm te geven. Van een eenvoudig ontworpen theepot voor je dagelijkse genietmomentje, tot een elegant wijnkaraf voor de gezelligste tijd met vrienden. Viva Scandinavia gaat er vanuit dat iedereen zich realiseert dat hard werken, plezier maken en veel lachen, gelijk staan aan elkaar. Met de prachtige producten van Viva Scandinavia wordt het mogelijk om thuis intens te genieten van deze momenten met vrienden en familie.