Vannons - Capsulehouder Dolce Gusto - Koffiecapsulehouder - Zilver - RVS - 36 Capsules

23,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Vannons - Capsulehouder Dolce Gusto - Koffiecapsulehouder - Zilver - RVS - 36 Capsules

Bewaar al jouw favoriete Dolce Gusto koffiecapsules overzichtelijk bij elkaar in deze stijlvolle zilverkleurige RVS capsulehouder. De houder heeft plaats voor 36 cups verdeelt over 6 sleuven.

Over deze Dolce Gusto capsulehouder
• Stijlvol design in zilverkleurig RVS
• Plaats voor 36 Dolce Gusto koffiecapsules
• Gemakkelijk in gebruik, stapelen in de sleuf en van onderen een nieuwe capsule pakken
• Formaat: 31 x 21 x 9 cm

Stijlvol minimalistisch design
Deze Dolce Gusto koffiecapsulehouder is door het zilverkleurige minimalistische design stijlvol in iedere keuken, kantoor, kantine of wachtkamer, waar je hem ook maar wilt gebruiken. Door het eenvoudige design en het bescheiden formaat past de houder op ieder aanrecht of tafelblad.

Praktisch in gebruik
Geen gedoe met deze capsulehouder, hij is namelijk heel gemakkelijk in gebruik. Bij het vullen plaats je de capsule bovenaan in de sleuf en laat je hem naar beneden zakken. De onderste capsule zal rusten op de steun en alle capsules daarboven op elkaar. Als je een kopje koffie wilt zetten kies je de gewenste smaak en pak je de onderste capsule uit de houder waardoor de andere capsules weer een plaatsje naar beneden zakken. Ook met de kofiecapsules er in is de houder gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen naar een andere plek.