Tea Brokers Teabrokers Zwarte thee Melange Assortimentsdoos - 5 x 100 gram

24,50
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Tea Brokers Teabrokers Zwarte thee Melange Assortimentsdoos - 5 x 100 gram

Tea Brokers theedoosje met 5 soorten à 100 gram losse zwarte thee melange. De selectie van de melanges bestaat uit zachte Oolong thee, fijne Keemun en/of aromatische zoete Yunnan thee met natuurlijke ingrediënten als smaakmakers. Het doosje bevat:
Earl Grey:
Deze pure Chinese thee werd vroeger licht geparfumeerd met Bergamot-olie om hem tijdens de lange zeereis naar Engeland te beschermen tegen schimmel en teer. Ingrediënten: zwarte thee en natuurlijke bergamot aroma.
Orange Cookies:
Heerlijke kruidige thee met de geur van sappige sinaasappelen. Smakelijke thee voor elk moment. Ingrediënten: zwarte thee (47%), stukjes appel, flinters kaneel, koriander, natuurlijke smaakstoffen, kardemom peulen, sinaasappel, roze peper en kruidnagel.
Vanille:
Vanille wordt beschouwd als de koningin van alle kruiden. De Azteken brachten al hun beroemde chocoladedrank op smaak met vanille. Het vanillestokje is de vrucht van de Mexicaanse orchidee. De intense en populaire smaak van vanille harmonieert prachtig met zwarte thee. Ingrediënten: zwarte thee, natuurlijke aroma en vanille stukjes.
Emperor's Treasures:
Een perfecte mix van ingrediënten met nobele, prachtige kleuren verrijken deze zwarte en groene thee. Deze thee staat dan ook symbool voor de volle, fruitige, zoete smaken uit een rijke en gekleurde fruitmand bestemd voor een keizer. Ingrediënten: zwarte thee, groene thee, natuurlijke perzikaroma, rozenblaadjes en zonnebloem.
Heavenly:
De milde, rokerige en volle China Ceylon melange verenigt harmonieus de sterke en fruitige smaak van perziken en abrikozen, een nuance van rode vruchten met een vleugje romige vanille perfectioneert het geheel. Deze ronde en evenwichtige thee heeft de kleur van de brandende zon en de heldere lucht. Ingrediënten: zwarte thee, natuurlijke aroma, zonnebloem en malve bloesem.