Madame Chai - Rana 7 Chakras - Kruiden mix - Kruidenthee - Biologische thee - Zen thee - Bio thee

13,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Madame Chai - Rana 7 Chakras - Kruiden mix - Kruidenthee - Biologische thee - Zen thee - Bio thee

Dit is een Chai/Ayurveda mix voor het evenwicht van je innerlijke rust/balans. Deze thee is bijzonder omdat er Kurkuma en roze rozenblaadjes doorheen zitten wat het nog een tikje lekkerder en gezonder maakt. Heerlijke combinatie van kruiden.

Het Ayurvedische principe Alles wat leeft wordt door kosmische energie doorstroomd. De lichamelijke en mentale functies worden door de dosha’s, drie basiskrachten, Kaphe, Vata en Pitta gestuurd. Deze dosha’s bepalen uw karakter en persoonlijkheid, maar ook uw fysieke hoedanigheid en ziektebeeld. In het ideale geval zijn de drie dosha’s in evenwicht. Als een dosha dominant is, heeft dat een negatief effect op uw gezondheid. Volgens de Ayurveda beinvloeden de zes smaken ons lichaam, onze gedachten en gevoelens – en ook de dosha’s : zoet, zuur, zout, pittig, bitter en adstringerend. Zonder rust, ontspanning en een aangename atmosfeer gebeurt er nagenoeg niets in de ayurveda. Omgevingsfactoren zijn heel belangrijk. Pas wanneer u zich in een rustige sfeer bevindt, lekker geurtje, rustige muziek, rustige ademhaling, zal uw kopje ayurvedische thee zijn werk doen.

Ingredienten: Stukjes kaneel, stukjes gember, venkel, hele kruidnagel, frambozenblaadjes, zwarte peperkorrels, plakjes kurkuma, kardemom (heel), roze rozenblaadjes.