Liqun's Thee Chinese Oolong thee - Fujian Wuyi Da Hong Pao - januari 2023 - 30 gram

9,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Liqun's Thee Chinese Oolong thee - Fujian Wuyi Da Hong Pao - januari 2023 - 30 gram

Da Hong Pao is een heerlijk geurige oolong thee met een rokerig aroma en een lange zoete afdronk. In China is Da Hong Pao is een zeer bekende thee, met een historie van meer dan 350 jaar en maakt deel uit van de 'Ten Famous Chinese teas'.

Onze thee is op een authentieke manier verbouwd en met de hand geplukt, vrij van enige bestrijdingsmiddelen. Deze thee is afkomstig uit het Wuyi gebergte in de Fujian provincie. De thee wordt geleverd in een hersluitbare verpakking, om de smaak optimaal te behouden raden wij u aan de thee te bewaren op een koele en donkere plek. Een verpakking bevat 30 gram, voldoende voor circa 40-50 glazen thee.
Over ons Liqun is afkomstig uit Hangzhou, China en bijna 30 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Ieder jaar gaat zij terug naar China om haar familie op te zoeken en nam dan een grote hoeveelheid thee mee voor familie en vrienden; zoveel dat ze haar eigen kleine thee standje op Aziatische markten is begonnen. Ons kleine thee winkeltje is nu te bezoeken op Bol!

Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen bij een van onze andere bekende Chinese thee soorten.