Afvallen - Detox - Matcha Capsules - Vega - 60 caps - HIKI-AN

36,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Afvallen - Detox - Matcha Capsules - Vega - 60 caps - HIKI-AN

Wegens klimaatneutraalverzenden en minimaliseren van verpakking zijn de verpakking in een gesealde zak. Meer energie, meer rust, een fijne detox en ondersteuning aan het immuunsysteem! Capsules met ongeveer 500mg 100% pure Matcha voor meer energie of detox.
De capsules zijn de ideale manier om snel en simpel de juiste hoeveelheid Matcha binnen te krijgen.
De Match komt vers aan uit Uji, Japan waarna wij het onder toezicht en volgens strenge eisen laten verpakken.
Omdat het een natuurproduct is kan de kleur van de caps verschillen. De kwaliteit en inhoud is echter gelijk. Gebruik Neem maximale 4 capsules per dag tijdens een maaltijd.
Wegens de energie die vrij komt, a 19 uur geen Match capsules innemen.
Niet innemen bij koorts of zwangerschap.
Advies is om de reactie van lichaam te testen op de eerste dag met één capsule. Voordelen van Matcha thee 137x meer antioxidanten dan groene thee. De antioxidanten beschermen ons tegen ziekten. Verbetert rust. Reeds duizenden jaren drinken de Japanse Zen boeddhistische monniken Matcha Thee als middel om te ontspannen en meditatie, maar kunnen ze toch alert blijven. Verhoogt geheugen en concentratie. De bladeren van Matcha bevatten het L-Theanine dat dopamine en serotonine stimuleert. Verbrandt calorieën. Matcha groene thee verhoogt het metabolisme, wat bijdraagt tot sneller gewichtsverlies zonder negatieve bijwerkingen. Ontgift het lichaam. Tijdens de laatste 3 weken voor de oogst worden de Matcha planten afgedekt van zonlicht.
Dit zorgt voor een enorme toename in de chlorofylproductie welke maken dat Matcha thee een krachtig Detoxmiddel is. Versterkt het immuunsysteem. Eén kopje Matcha thee bevat aanzienlijke hoeveelheden calcium, kalium, vitamine A en vitamine C, ijzer en eiwitten. Verhoogt je energieniveau. De Samurai dronken Matcha groene thee om de energieke eigenschappen voordat ze de strijd in gingen.
De unieke combinatie van voedingsstoffen en cafeïne in Matcha thee zorgt voor een energieboost die tot wel 6 uur kan aanhouden.