Emma Thee Witte thee Citroen - Witte Thee - China - Losse thee - 500 gram

48,10
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Emma Thee Witte thee Citroen - Witte Thee - China - Losse thee - 500 gram

Verfris je zintuigen met witte thee citroen met duindoornschil en zonnebloembloesem. Deze blend combineert de delicate witte en groene thee met de levendige smaak van citroen, de vitamine C-rijke duindoornschil en de bloemige zonnebloembloesem. Elke slok biedt een verkwikkende mix van citrustonen, een vleugje fruitige zoetheid en een subtiele bloemige afdronk. Geniet van de weldadige eigenschappen van deze hoogwaardige witte thee, verrijkt met de toevoeging van duindoornschil, ananas en zonnebloembloesem. De jonge bladeren van de theeplant zijn gebruikt voor het maken van witte thee. Voordelen van witte thee: + Puur van smaak.
+ Rijk aan antioxidanten: Witte thee bevat hoge niveaus van antioxidanten, zoals catechines en polyfenolen, die kunnen helpen om vrije radicalen in het lichaam te bestrijden en cellulaire schade te verminderen.
+ Gezonde huid: De antioxidanten in witte thee kunnen helpen om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en zo veroudering van de huid te verminderen.
+ Ontspanning: Witte thee bevat L-theanine, een aminozuur dat bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende effecten op de geest en het lichaam. Wist je dat:
Witte thee zacht van smaak is. Smaak:
Citrus, licht-zoet. Zetadvies:
2 tl
90 ℃
2-4 min Ingrediënten:
Groene thee, witte thee, ananas, duindoornschil, citroengras, natuurlijke aroma, citroen, zonnebloembloesem. Allergenen:
Bevat geen allergenen. Bewaarvoorschriften:
Koel, donker en droog bewaren in een afgesloten blik.