Abe's Tea | Groene thee, Matcha-Poeder 30 gr.-verbetert Concentratie

28,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Abe's Tea | Groene thee, Matcha-Poeder 30 gr.-verbetert Concentratie

MATCHA
Fijngemalen groene thee.

- Beschrijving:
Een klassieke thee in poedervorm. Rijk aan de energiebron theïne & grote hoeveelheden tannines met ontspannend effect. 1 afgestreken koffielepel voor 10 cl lauw water en tot schuim roeren. Een kopje matcha-thee heeft een gelijke voedingswaarde van 10 kopjes vers gezette groene thee.

- Cafeïnegehalte: Minder cafeïne

Een heerlijke kop verse thee met minder cafeïne in de namiddag zal een verfrissende werking hebben.

- Oorsprong: Japan

Groene Thee
Groene thee is een van de meest populaire en waarschijnlijk ook oudste theesoorten op de wereld. In het Oosten is groene thee zo populair dat het daar gewoon thee wordt genoemd.
Groene thee is een ongefermenteerde thee die voornamelijk in verschillende provincies in China, maar tegenwoordig ook in Japan geproduceerd wordt.

Voor de beste kwaliteit worden de bladeren absoluut niet geoxideerd, maar direct verhit, gerold en gedroogd zodat er geen zuurstof bij kan komen. Hierdoor wordt ook de natuurlijke, groene kleur van de bladeren en alle heilzame stoffen bijgehouden.

De afgelopen jaren heeft groene thee in de westerse cultuur aan populariteit gewonnen. Door de grote hoeveelheid vitamine C en antioxidanten die de bladeren van de theeplant Camellia Sinensis bevat, wordt groene thee als een gezonde theesoort beschouwd.
Groene thee is in verschillende varianten beschikbaar. Elke soort heeft zo zijn eigen karakteristieken, waardoor er voor iedereen wel een geschikte smaak verkrijgbaar is.

Alle theesoorten zijn afkomstig van dezelfde plantensoort, namelijk de Camellia Sinensis. De specifieke theesmaak wordt door verschillende factoren bepaald, zoals het land van herkomst, de manier van plukken, het klimaat en het plukseizoen. De manier waarop de thee wordt verwerkt, bepaalt de uiteindelijke theesoort.