Groene Yogi & Yogini Theemok Set Levensboom

25,19
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Goudkleurig Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Yogi & Yogini Theemok Set Levensboom

Boom des levens theemok met bijpassend deksel en roestvrijstalen theezeefje, in een kartonnen verpakking.

Bone China porselein
De voor porseleinaarde gebruikelijke grondstoffen kaolien, veldspaat en kwarts worden vermengd met minimum 35% beenderas. Hierdoor ontstaat het sterkste porselein dat er bestaat en krijgt het een specifiek ivoorkleurig uiterlijk. Bone porselein kan door haar samenstelling worden gebakken bij een temperatuur van ongeveer 1250°C.

De Levensboom is een universeel symbool dat wordt gebruikt in ontzettend veel spirituele en mythologische tradities over de hele wereld. In verschillende culturen is het bekend als de Kosmische Boom, the World Tree, de Heilige Boom en de Tree of Life.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

De drie belangrijkste systemen van de bomen: de wortels, de stam en de takken staan parallel aan de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest. Het is een krachtig symbool van de groei. Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven en onsterfelijkheid.

LET OP: Niet magnetron- en vaatwasserbestendig.

Materiaal:
Aardewerk
Voorraad: