Transparante Maxxo Grote Theeglazen - Dubbelwandig - 480ml - 2 stuks

24,49
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Maxxo Grote Theeglazen - Dubbelwandig - 480ml - 2 stuks

Theeglazen Dubbelwandig, set van 2 van het merk Maxxo Stijlvolle dubbelwandige theeglazen voor een lekkere bakje thee. De glazen worden geleverd in een set van 2 en hebben een inhoud van 480 ml per stuk.
Doordat de glazen zijn gemaakt van borosilicaat thermoglas, zijn de glazen bestand tegen warme en koude vloeistoffen.
Tevens zijn de glazen ook krasbestendig en kunnen in de vaatwasmachine. Pluspunten:
+ Set van 2,
+ 480 ml,
+ Dubbelwandig,
+ Bestand tegen warme en koude vloeistoffen,
+ Krasbestendig,
+ Vaatwasser bestendig

Minpunten:
- Geen anti-slip

Is thee goed voor je?
Thee, en dan vooral groene thee, bevat veel antioxidanten. Deze beschermen je huid tegen o.a. invloeden van buitenaf zoals zonlicht. Ook hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat het drinken van groene thee zorgt voor een betere doorbloeding van de huid.
Witte thee is ook heel goed voor je. Witte thee bevat minder cafeïne, is zachter van smaak en vertraagd de afbraak van collageen. En hoe zit het met gemberthee?
Verse gember komt met verschillende goede voordelen. Zo stimuleert gember de spijsvertering, helpt het tegen misselijkheid, heeft het een zuiverende werking, help het bij spierpijn en is het rijk aan vitaminen en mineralen. Verse Gemberthee kun je op verschillende manieren maken. Je kunt wat geschilde plakjes gember toevoegen aan je glas gekookt water. Ook kun je, in een pannetje, wat stukjes gember enkele minuten mee laten koken voor je dit uitschenkt. Dit versterkt de smaak. En brandnetelthee dan?
Brandnetelthee is tegenwoordig wat minder bekend maar heeft net als gemberthee een hoop goede eigenschappen. Zo helpt ook brandnetelthee bij de spijsvertering, zuivert het de huid en kan het goed helpen bij de hooikoorts. Zo zie je maar dat er heel veel redenen zijn om lekker te gaan genieten van een flinke kop thee.
En dat moet met deze glazen van Maxxo wel lukken!

Materiaal:
Glas,  Material/Materiaal band
Maat:
One size
Voorraad: