Transparante Royal Leerdam Deli & Deco Serveerplateau - 33 cm

15,80
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Royal Leerdam Deli & Deco Serveerplateau - 33 cm

Zoals de naam Deli & Deco al doet vermoeden is dit serveerplateau niet alleen te gebruiken om taart of kleine hapjes te presenteren. Hij is daarnaast ook zeer geschikt voor fleurige decoratieve stukken in huis. Bovendien is dit serveerplateau gemaakt van stevig glas en kan hij zeker tegen een stootje. Dit serveerplateau op voet heeft een ruime diameter van 33 cm.

Deli & Deco
Zoals de naam van deze serie, Deli & Deco al aangeef, is dit een serie waar je alle kanten mee op kunt. De Deli & Deco serie van Royal Leerdam geeft je de mogelijkheid om naast gerechten en ingrediënten, ook decoratieve stukken te presenteren. Het brede assortiment van de Deli & Deco serie biedt naast etagères ook serveerplateau’s met stolp of stijlvolle schalen.

Royal Leerdam
Royal Leerdam staat voor en produceert al 125 jaar glaswerk met de perfecte combinatie van elegant design en functionele details. Het ruime assortiment glaswerk van Royal Leerdam is daarom ook niet meer weg te denken uit de thuis- en professionele markt. Want al het glaswerk dat bij Royal Leerdam wordt geproduceerd heeft dezelfde consistente hoge kwaliteit. Het extreem heldere glaswerk, laat de kleur van wijnen en dranken er echt uitspringen. Daarnaast is het glaswerk gemaakt van sterk duurzaam glas, waardoor al het glaswerk bestand is tegen stoten en ook nog eens gemakkelijk gereinigd kunnen worden in de vaatwasser. Royal Leerdam heeft voor iedere toepassing en tafelsetting uitstekend glaswerk!