Gebroken-witte Palmer Beker Robusta 15 cl Offwhite Porselein 3 stuk(s)

14,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Gebroken Wit Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gebroken-witte Palmer Beker Robusta 15 cl Offwhite Porselein 3 stuk(s)

Tijdloos en zeer uitgebreid… dat is waar de serie Robusta van Palmer voor staat. Door de toegankelijke ivoor kleur zeker een allemansvriend en perfect te combineren met diverse serviezen. Deze moderne kop met bijpassend schotel heeft een ruim oor en ligt daardoor stevig in de hand. Daarnaast is deze Robusta Coppa koffiebeker nestbaar. Deze set bestaat uit 3 bekers met een inhoudsmaat van 15 cl. Belangrijkste kenmerken:
· Product: 3 bekers
· Inhoudsmaat: 15 cl
· Materiaal: Porselein
· Kleur: Offwhite
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 300℃
· Vriezerbestendig: Nee

Porselein
Porselein is een combinatie van kaolien, veldspaat en kwarts. Deze grondstoffen worden in een verhouding van 2:1:1 gemalen en vervolgens gemengd tot een taaie klei. Nadat de zachte klei in een mal gevormd is tot bijvoorbeeld een bord of een beker, wordt deze in een oven gebakken op een temperatuur tussen de 1250 en 1380℃. Porselein is oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig en neemt geen zuren-, geuren- en kleuren op. Palmer
"For lovers of food"

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Materiaal:
Porselein
Voorraad: