Witte Natural Tableware Sucadrops Large wegwerp bord - Bagasse - 20 Stuks - Composteerbaar

17,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Natural Tableware Sucadrops Large wegwerp bord - Bagasse - 20 Stuks - Composteerbaar

Een elegant druppelvormig wegwerp bord gemaakt van bagasse, voor mensen die veel waarde hechten aan presentatie en stevigheid. Dit formaat is ideaal voor het serveren van voor- en hoofdgerechten.

Afmeting: 25 x 19 x 2 cm
Per pak: 20 stuks

Alle Sucadrops producten behoren tot de populairste bagasse wegwerpproducten, zijn geliefd bij vele evenementen en festivals en zijn ook nog eens extra speciaal omdat ze zijn ontworpen door Annelies Hermsen, een van de beste (food) ontwerpers van Nederland!
Deze stevige borden zijn heel elegant door het druppelvormige uiterlijk en de witte kleur en volledig biologisch afbreekbaar binnen 90 dagen. Alle onze bagasse producten kunnen tegen de hitte van een oven en de kou van een koelkast of vriezer. Bagasse is vezel van suikerrietafval: een restmateriaal dat overblijft na de extractie van suikerrietsap. Suikerriet is een boomvrije, hernieuwbare hulpbron.
Ons favoriete gerecht op dit bord is een carpaccio van zalm met een romige dille dressing!

Natural Ware is een merk van Disposables.bio en de perfecte keuze om een steentje bij te dragen aan een groener milieu en de plasticvervuiling terug te dringen.
Join our mission and let's phase out plastics!

Materiaal:
Suikerriet
Voorraad: