Zwarte Loveramics Nomad - Dubbelwandige Mok 250ml - Gunpowder

56,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Gunpowder Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Loveramics Nomad - Dubbelwandige Mok 250ml - Gunpowder

De mok is gemaakt van hoogwaardige materialen - porselein en siliconen. Het is een perfecte beker voor iedereen die zijn koffie altijd wil bij hebben, ook onderweg. Dubbele wanden houden de temperatuur van de drank op het optimale niveau, waardoor je er langer van kan genieten. Vergeet niet dat Nomad niet vacuümgeïsoleerd of lekvrij is - het idee van Loveramics was om een ​​ecologisch alternatief te creëren voor een papieren beker.
Loveramics is porselein dat met passie en liefde is gemaakt. De combinatie van deze emoties met hard werken maakt het mogelijk om meesterschap te bereiken en enorm genot te wekken. Dat is wat de producenten uit Hong Kong hebben bereikt. De vaten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vallen op en voldoen aan de hoogste eisen.
De Nomad-serie is ontworpen door Simon Stevens - een ontwerper van wereldklasse en winnaar van vele prijzen op het gebied van keramische producten. Simon runt dagelijks een ontwerpstudio in Londen en werkt samen met de grootste producenten van keramiek over de hele wereld.
Vaatwasserbestendig.
Dimensies:Breedte - 8 cmDiameter - 8 cmHoogte - 11 cm

Materiaal:
Porselein
Voorraad: