Bruine Set houten onderbord en kom - diameter 11 cm - Kinta

21,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Set houten onderbord en kom - diameter 11 cm - Kinta

Mooi setje bestaande uit een kom met onderbord. Voor velerlei toepassingen geschikt, zoals het serveren van nootjes. Mooi detail is de rode kleur die erin is bewerkt.
De diameter van het onderbord is 11 cm.
Het kommetje heeft een diameter van 7 cm en is 9 cm hoog.

Dit setje is handgemaakt van mahoniehout. Mahoniehout is op de Filippijnen aangeplant op plantages. Het aanplanten, kappen en verwerken van de bomen wordt gecertificeerd en gecontroleerd door de overheid. Het hout is roodbruin van kleur met een fijne nerf.
Het houten servies van Kinta is afgewerkt met een voedselveilige lak. Ze kunnen worden afgewassen met een lauwwarm sopje, maar niet laten weken. Niet geschikt voor in de vaatwasser. Als de lak is afgesleten, kan deze opgepoetst worden met een klein beetje walnoten- of slaolie. Deze olie eenvoudig met een doek inwrijven.
De producten niet in direct zonlicht of boven de verwarming plaatsen, om uitdroging te voorkomen.
De bordjes zijn hard genoeg om op te snijden en zacht genoeg om het mes scherp te houden. Er kunnen wel krassen in het hout ontstaan, dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Ook voor dit product werkt Kinta intensief samen met kleinschalige familiebedrijven in de Filippijnen. Zij streven naar een gezonde, creatieve en plezierige werkomgeving voor haar werknemers. Tegen een goede faire beloning.