Blauwe Set van 2 - schaaltje mahonie Kinta - 11 cm

33,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Set van 2 - schaaltje mahonie Kinta - 11 cm

Mooi schaaltje om te gebruiken voor nootjes, suikerklontjes maar ook geschikt voor vloeistoffen. Decoratief ook erg mooi te gebruiken in combinatie met onze andere houten schaaltjes.
De buitenkant is afgewerkt met een matte verf. Dit geeft een mooie combinatie met het acaciahout van de binnenkant. Dit mahoniehouten schaaltje is ook leverbaar in de kleurstelling natural mahonie.

Diameter 11 cm.

We leveren ook bijpassende opscheplepeltjes.

Dit product is afgewerkt met een voedselveilige lak. Ze kunnen worden afgewassen met een lauwwarm sopje, maar niet laten weken. Niet geschikt voor in de vaatwasser. Als de lak is afgesleten, kan deze opgepoetst worden met een klein beetje walnoten- of slaolie. Deze olie eenvoudig met een doek inwrijven. De producten niet in direct zonlicht of boven de verwarming plaatsen, om uitdroging te voorkomen. De bordjes zijn hard genoeg om op te snijden en zacht genoeg om het mes scherp te houden. Er kunnen wel krassen in het hout ontstaan, dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Ook voor dit product werkt Kinta intensief samen met kleinschalige familiebedrijven in de Filippijnen. Zij streven naar een gezonde, creatieve en plezierige werkomgeving voor haar werknemers. Tegen een goede faire beloning.
Dit product is gemaakt van mahoniehout. Het is mooi hout met een roodwarme kleur. Het kappen, verhandelen en verwerken van de bomen wordt gecontroleerd door de overheid middels certificering.