Lichtblauwe Kähler Design Kähler Hammershøi Beker - 200 ml - Licht Blauw

22,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Design bestseller


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Licht Lichtblauw

Over Lichtblauwe Kähler Design Kähler Hammershøi Beker - 200 ml - Licht Blauw

In twee jaar tijd is het klassieke Hammershøi-assortiment van Kähler Design een favoriet van de klant geworden wanneer ze servies en accessoires voor hun huis kopen. Kleuren, functionaliteit en design hebben allemaal bijgedragen aan het enorme succes van de Hammershøi-reeks.
De elegante groeven zijn geïnspireerd op het originele werk van de beroemde kunstenaar Svend Hammershøi begin 20e eeuw, een geschiedenis die de hammershøi-reeks heeft geholpen een snaar te raken bij veel mensen met een voorliefde voor het originele vertellen van verhalen. De ontwerper achter het Hammershøi-assortiment, Hans-Christian Bauer, is een meester in het creëren van nieuwe ontwerpen voor het assortiment en bij elk nieuw product schetst hij zorgvuldig hun functionaliteit, de positie, en niet het minst, de balans van het ontwerp.
De iconische en zorgvuldig ontworpen groeven worden gecontrasteerd door een zacht karakter waardoor het ontwerp een gebalanceerde en organische kwaliteit heeft. Het Hammershøi-assortiment kan worden gecombineerd met andere ontwerpen en maakt van een modern huis een warm thuis.

Deze fijne mok uit de Hammershøi-serie is een musthave voor de moderne designliefhebber. In deze tijdloze mok smaakt je koffie of thee nog lekkerder!

* Hammershøi Mok
* 200 ml
* Licht Blauw
* Porselein

Sinds 1839 staat het Deense Kähler Design voor innovatie op het gebied van keramiek; zowel qua vormgeving als techniek. De ontwerpers hadden en hebben nog steeds de vrijheid hun verbeelding de vrije loop te laten gaan. Geïnspireerd door schoonheid, gecreëerd door de designers, veelal van Deense komaf. De iconische Hammershoi lijn, geïnspireerd op het ontwerp van Svend Hammershoi uit de 1920's, de Sparedyr spaarpotten geïnspireerd op het ontwerp van Nils Kähler ook uit die tijd of de moderne Omaggio producten van het ontwerpduo Stilleben, en nog veel meer. Vakmanschap en techniek staan hoog in het vaandel. Alle producten worden met de hand beschilderd en/ of geglazuurd.

Materiaal:
Porselein
Voorraad: