Zwarte Jars Tourron Celeste diep bord 19 cm

42,45
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Jars Tourron Celeste diep bord 19 cm

Met Tourron van Jars maak je van iedere maaltijd een feest. De sobere vormgeving met het idee van een perfecte ronde en met natuurlijke kleuren maakt het servies perfect om te gebruiken voor zowel een simpele lunch als voor een verfijnd diner. Verkrijgbaar in vele kleuren en vormen: combineer naar hartelust en stel zo je persoonlijke servies samen. Materiaal: hoogwaardig keramiek
Mag in de vaatwasmachine en magnetron
Mist je gedekte tafel ook vernieuwing en creativiteit? Ontdek dan de collectie van Jars. Deze volledig keramische en handgemaakte serviezen worden sinds 1857 in Frankrijk vervaardigd uit louter natuurlijke producten en pigmenten. De traditionele methodes en vakkennis van het pottenbakken zijn doorgegeven van generatie op generatie met als pijlers kwaliteit, comfort en duurzaamheid.
Keramiek wordt normaal gebakken op een 700 - 800°C, maar Jars haalt temperaturen tot 1285°C. Met als resultaat hoogwaardige keramiek, bikkelhard en van uitstekende kwaliteit. De producten van Jars zijn niet poreus en mogen in de microgolfoven en vaatwasmachine.

Materiaal:
Aardewerk
Voorraad: