Haba Drinkbeker Brandweerman Wit/blauw 9 Cm

14,54
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Haba Drinkbeker Brandweerman Wit/blauw 9 Cm

HABA Beker Brandweer
De HABA Beker Brandweer is een absolute favoriet onder kleine tractorfans! Deze beker is niet alleen perfect om uit te drinken, maar ook nog eens een geweldige toevoeging aan de serviescollectie van jouw kind. Met zijn stoere brandweerthema en levendige kleuren, zal deze beker zeker zorgen voor een goed humeur bij elke maaltijd.

De HABA Beker Brandweer is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en veilig is voor kinderen. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan zelfs in de vaatwasser worden geplaatst. Deze beker is ontworpen om lang mee te gaan, zodat jouw kind er keer op keer van kan genieten.

Met de HABA Beker Brandweer kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen zich voorstellen dat ze echte brandweermannen zijn terwijl ze hun favoriete drankjes drinken. Deze beker is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden.

Laat jouw kind genieten van zijn drankjes in stijl met de HABA Beker Brandweer. Bestel vandaag nog en maak van elke maaltijd een feestje!

Aanvullende productinformatie

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • Duurzaam en veilig voor kinderen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Vaatwasserbestendig
  • Stoer brandweerthema
  • Levendige kleuren

Materiaal:
Melamine
Voorraad: