Naturelkleurige Bamdura tableware Bamboe Serveerschaal 'Koala' | Geschikt voor buiten | BBQ

27,47
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Naturelkleur

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Naturelkleurige Bamdura tableware Bamboe Serveerschaal 'Koala' | Geschikt voor buiten | BBQ

Bamboe Serveerschaal EAN 7111861900477

Bent u op zoek naar een serveerschaal met decoratie? Dan is deze bamboe serveerschaal in de vorm van een koala het ideale product voor u!

Handige bamboe serveerschaal om lekkere hapjes uit te delen. Met de natuurlijke en luxueuze uitstraling van de serveerschaal bent u altijd klaar om mensen te ontvangen. Met deze serveerschaal kunt u in stijl uw bezoek verrassen met heerlijke hapjes.

Door het gebruik van bamboe materiaal is dit product ecologisch verantwoord en recyclebaar. Meer informatie over de voordelen van bamboe kunt u hier onder lezen.


Bamboe: het nieuwe duurzame materiaal

Bamboe heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Dankzij de hoge groeisnelheid en de goede eigenschappen is bamboe een milieuvriendelijk materiaal voor allerlei producten.
Bamboe is milieuvriendelijk en is geheel afbreekbaar, dus niet milieuverontreinigend. Omdat bamboe een snel groeiende grassoort is en vaker geoogst kan worden is het een ecologisch verantwoord product. Ieder jaar worden nieuwe stammen door de moederplant aangemaakt die in korte tijd tot volwassen hoogte uitgroeien.

Bamboe: Hip en eigentijds

De tijd dat bamboe een goedkoop en slecht imago had is voorbij. Door het toenemende milieubewustzijn wordt bamboe in de wereld van ontwerpers steeds meer omarmd. Moderne ontwerpen geven bamboe niet alleen een luxe, maar ook een natuurlijke uitstraling. Bamboe wordt steeds meer trendy!

De voordelen van bamboe op een rij

De belangrijkste voordelen van bamboe zijn:
•Bamboe heeft een lange levensduur, is hard, slijtvast en duurzaam
•Door de compacte vezelstructuur is bamboe harder dan menig andere houtsoort
•Is heel stabiel, door weinig krimping/uitzetting
•Bamboe gedijt goed onder zowel vochtige als droge condities
•Bamboe bevat geen giftige stoffen en veroorzaakt geen allergieën

Drie redenen om voor bamboe keukenmaterialen te kiezen:

1 – Gaat lang mee
Bamboe is (in tegenstelling wat veel mensen denken) een grassoort en geen hout. Een bamboe serveerschaal neemt bijvoorbeeld nauwelijks vocht op waardoor de schaal niet krom zal trekken.

2 – Is en blijft lang mooi
Bamboe heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Doordat de schaal nauwelijks beschadigd raakt door water of andere mogelijke schade veroorzakers blijft de serveerschaal een lange tijd mooi. Een bamboe serveerschaal zal door de hoge soortelijke dichtheid ook geen verkleurende stoffen opnemen.


3 – Eenvoud in onderhoud
Een bamboe serveerschaal onderhouden is erg eenvoudig. Lauwwarm water en een milde zeep is in dagelijks gebruik al voldoende. Periodiek is een onderhoudsbeurtje met wat olie aan te bevelen.
Let op!!!! Bamboe serveerschaal nooit langdurig in water weken of in de vaatwasser stoppen. De laminering zal haar kracht dan verliezen en uw schaal wordt onherstelbaar beschadigd.

Materiaal:
Bamboe
Voorraad: