Zwarte OXO Good Grips Adhome Aangepast en buigbaar bestek (vork)

24,59
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte OXO Good Grips Adhome Aangepast en buigbaar bestek (vork)


Dit betreft alleen de vork van het aangepaste bestek , deze heeft een verdikt handvat en is buigbaar en vaatwasser bestending.

Good Grips bestek heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook vochtig een goede houvast bieden. De comfortabele grepen zijn gemaakt van een zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen. De vorm is rond en licht conisch.
Er is één buigbaar punt, zodat de lepels en vorken in iedere gewenste hoek gebogen kunnen worden, zowel links als rechts, in principe 1 maal.
Technische info:

  • Lengte handvat: 11cm
  • Diameter handvat: 3,5 cm
  • Vaatwasbestendig

Bij verminderde beweeglijkheid van de arm of de pols kan het nuttig zijn om het voorste deel van het bestek in een andere hoek te hebben. Bij bepaalde types is dit instelbaar, bij andere is de hoek vast. De meeste bestekken zijn in principe geschikt voor een huishoudelijke vaatwasser op een matige temperatuur. Industriële vaatwassers zoals in grootkeukens en instellingen kunnen het handvat beschadigen. Bij grote bestellingen is het dan ook aangewezen om een paar testen te doen.
Voor personen met bewegingsbeperkingen zijn bestekken in een hoek aangewezen.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: