Moyee Coffee Triple - Hele Bonen - 1 kg

26,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Moyee Coffee Triple - Hele Bonen - 1 kg

Wij geven koffieboeren niet alleen een betere prijs voor hun bonen, we branden onze koffiebonen ook in het land van herkomst. Hierdoor laten wij vijf keer meer waarde achter voor de lokale gemeenschappen in vergelijking met andere koffiebedrijven.


Moyee Coffee Kenia Triple - Koffiebonen - 1 kilo Op zoek naar een kopje volle, donkere, mooi gebalanceerde bonen koffie voor jouw koffiezetapparaat? Dan is onze Afrikaanse Triple Blend echt iets voor jou! Deze sterke koffie vol chocoladetonen en karamel aroma’s geeft je een gevoel van energie, liefde en toegankelijkheid. Deze drie koffiebonen staat bekend om haar hoge intensiteit in combinatie met een licht maar elegant bittere afdronk. Maal vers in je koffiemolen voor een ultieme smaakbeleving. Een overheerlijke koffie om je dag goed te beginnen!

  • Verbouwd: Uganda, Rwanda en Kongo
  • Gebrand: Naïrobi, Kenia
  • Hoogte: 1600m
  • Type: medium gebrand
  • Soort: 100% Arabica
Geschikt voor volautomaat (bonen) of halfautomaat na maling van de bonen.
Radicale fairchain impact Moyee Coffee is niet opgericht met het doel om koffie te verkopen maar, om de koffie-industrie radicaal te hervormen en een ​​micro-economie te bouwen waarin iedereen wint in plaats van verliest: koffieliefhebbers krijgen de allerbeste koffie, de koffieboer krijgt een leefbaar inkomen en koffielanden kunnen zich ontwikkelen zonder afhankelijk te zijn van hulp. Iedereen wint in ons FairChain model en we hebben jou nodig om de BigCoffee dinosaurs een lesje te leren. Adapt or die. Doe je mee?
100% Speciality Coffee FairChain gaat ook over kwaliteit. We willen de beste kwaliteit koffie beschikbaar maken voor elke dag. Daarom werken we met de beste koffie uit Ethiopië, en sinds kort ook uit Centraal-Amerika! Dankzij de cupping scores van meer dan 80 mogen zij de naam ‘100% specialty coffee’ dragen. Moyee Coffee is Forest Shielded, Hand Picked, Slow Dried en Slow Roasted tot in perfectie.