Vascobelo Le Roi Beans 3 x 250G

32,85
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Vascobelo Le Roi Beans 3 x 250G

Deze koffie heeft een ongekende zachtheid. Een zintuiglijk genot, gecreëerd met een mooi balans van subtiele aroma’s. De rijke body spreidt een smakenpallet ten toon van vruchten, karamel, noten, chocolade, een vleugje amandel en honing. Alles vloeit perfect in elkaar tot een vol en zijdezacht geheel. Tip: smaakt heerlijk op elk moment van de dag.

Verkozen tot beste koffie ter wereld in 2016, 2017 & 2018 volgens The Coffee Judge UK

Onze Le Roi is een melange, zorgvuldig samengesteld uit de allerbeste koffiebonen van koffielanden zoals Brazilië, Costa Rica, Zambia, Java en Rwanda. Vascobelo-oprichter Marc De Roeck ontwikkelde deze ‘magische’ blend in samenwerking met Belgisch meest kritische koffieproevers.

Deze koffie is 100% Arabica, Rainforest Alliance gecertificeerd en fairtrade. Aan de samenstelling van Le Roi is dan ook jarenlang gewerkt. Bij de totstandkoming wordt niets aan het toeval overgelaten. Le Roi bevat uitsluitend koffiebonen van plantages met Rainforest Alliance- certificering. Dit keurmerk biedt de garantie dat de koffiebonen met respect voor milieu, mens en dier worden geteeld.

Land van oorsprong: Brazilië, Costa Rica, Zambia, Java, Rwanda
Koffieboerderij: diverse, allen Rainforest gecertificeerde boerderijen
Variëteit: verschillende variëteiten, alle 100% Arabica
Hoogte van de teelt: 1200 meter en hoger
Proces: natte bereiding
Branding: medium
Body: zacht, vol
Zuurgraad: laag