Vascobelo L'Empereur Beans 1KG

32,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Vascobelo L'Empereur Beans 1KG

L'empereur
L’Empereur kent tegelijkertijd een zoete doch krachtige smaak. Een subtiele toets van zwarte chocolade met een sterke afdronk. De perfecte donkere espresso voor koffieliefhebbers. Tip: ideaal na de maaltijd!
Deze koffie blend scoort een 10 op 10 volgens Coffee Judge UK.

verhaal
In de loop van de geschiedenis zijn er lange en verscheidene veldslagen bevochten om de absolute heerschappij te bekomen. Slechts enkele keren slaagde een keizer erin om boven menig koningen te stijgen en zelfs vandaag kent de wereld slechts één keizer, wat de titel nog unieker maakt.
Onze veldslag om een blend te vinden die de kwaliteit van onze bekroonde “Le Roi” huismélange zou overstijgen was op z’n minst een uitdaging te noemen. Het brandprocédé werd verder geperfectioneerd en enkel de fijnste Arabica uit de drie koffieproducerende continenten werden geselecteerd. Jaren van hard werken en toegewijde degustaties hebben uiteindelijke geleidt tot een krachtige Vascobelo house blend: “L’Empereur”, de koning der koningen. We hebben een koffie gecreëerd die zo vol is van smaak, dat hij enkel voor een beperkt aantal unieke momenten is. Net zo uniek als een ware keizer.

Technische details
Land van oorsprong: Brazilië, Colombia, Honduras, Indonesië en Kameroen
Koffieboerderij: diverse
Variëteit: verschillende variëteiten, alle 100% Arabica
Hoogte van de teelt: 1200 meter en hoger
Proces: natte bereiding
Branding: donker
Body: vol
Zuurgraad: laag