Localroast koffie proefpakket - cadeaupakket - Valentijn cadeau - vers gebrand - bonen - Top selectie - 4 x 250g - van lokale microbranderij

29,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Localroast koffie proefpakket - cadeaupakket - Valentijn cadeau - vers gebrand - bonen - Top selectie - 4 x 250g - van lokale microbranderij

Dit proef/cadeaupakket bevat vier verschillende vers gebrande koffies (bonen) van ieder 250g uit onze top-selectie. Deze koffies worden ook gebruikt in de betere koffiebars en verschillende 5-sterren hotels. Als het proefpakket arriveert ruik je direct al de vers en ambachtelijk gebrande bonen. En wacht totdat je ze proeft! Samengesteld door Localroast, dagelijks vers gebrand door Olaf Tromp, gepassioneerd koffiebrander van Spot On Coffee Roasters, een micro branderij in Amsterdam. Gratis bezorgd. Dit proefpakket komt in een mooie verpakking en bevat de volgende vier koffies:

  • No 01: Waanzinnige single origin 100% arabica koffie uit Costa Rica
  • No 02: Iets pittigere blend van robusta bonen uit Ethiopië en arabica bonen uit Nicaragua
  • No 08: Verfijnde 100% biologisch arabica koffie uit Nicaragua met tonen van o.a. pure chocolade
  • No 13: Krachtige blend uit o.a. Brazilië & Oeganda, direct trade koffie
De koffies zijn 'medium roast' om de verschillende smaaktonen van de bonen optimaal in balans te houden. De bonen zijn de eerste drie maanden na branden op hun hoogtepunt en een jaar houdbaar. Te gebruiken in zowel een volautomatische koffiemachine als een halfautomaat. Voor espresso, latte, cappuccino en lungo/americano.

Over Localroast.nl
Localroast selecteert koffies van de beste Nederlandse micro branders die veelal geserveerd worden bij de betere koffiebars, top restaurants en 5-sterren hotels, en maakt deze.beschikbaar voor consumenten. Waar mogelijk wordt de koffie rechtstreeks bij de locale koffie coöperatie ingekocht. Door de tussenhandel over te slaan ontvangt de koffieboer een hogere prijs voor zijn bonen en helpen we hem aan een beter bestaan. Zo helpen we de consument aan de beste verse koffies en ondersteunen we de ambachtelijke koffiebrander en lokale koffieboeren.