Vannons - 60 Cups Koffie capsulehouder Metaal - Roterend - Standaard voor Koffiecupjes - Zwart

32,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Vannons - 60 Cups Koffie capsulehouder Metaal - Roterend - Standaard voor Koffiecupjes - Zwart

In deze stijlvolle zwarte koffie capsulehouder berg je wel 60 capsules op. Stijlvol in iedere keuken en gemakkelijk in gebruik door de intuïtieve sleuven en 360 graden draaibaar.

Over deze koffiecapsule houder
• Gemaakt van staal met verzwaarde en anti-slip voet
• 360 graden draaibaar, gemakkelijk je favoriete smaak pakken
• Plaats voor wel 60 capsules
• Formaat van 11 cm breed bij 35 cm hoog

360 graden draaien
Het makkelijke van deze capsulehouder is dat de voet verzwaard is en dus goed op het aanrecht blijft staan, terwijl je de capsulehouder kunt draaien. Zo kun je gemakkelijk je favoriete cup pakken en het geeft je de mogelijkheid de capsulehouder op elke gewenste plek te plaatsen, ook in een hoek.

Gemakkelijk in gebruik
Geen moeilijk gedoe met deze houder. Je laat de eerste cups voorzichtig in de sleuf vallen en deze zal op het voetje beneden aan de sleuf blijven liggen. De andere capsules stapel je er gewoon bovenop. Als je de onderste capsule van het voetje pakt, zal de rest van de capsules een plaatsje naar beneden zakken.

Plaats voor 60 capsules
In deze koffiecapsulehouder kun je tot wel 60 N espresso cups kwijt, Dolce Gusto cupjes passen hier niet in. De originele door George Clooney aangeprezen koffiecupjes worden per smaak met 10 geleverd. Zo kun je 6 verschillende soorten koffie in een houder kwijt. Ben je echt helemaal verzot op een smaak, dan plaats je gewoon 60 van dezelfde cups in de houder. Niet voor Dolce Gusto cupjes.