MR TAYLOR - Care Kit Complete - Geschikt voor Jura

36,95
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MR TAYLOR - Care Kit Complete - Geschikt voor Jura

Versterk je koffiebelevenis van je premium koffiemachine met de Mr Taylor Care Kit Complete. De Mr Taylor Care Kit Complete is zo samengesteld dat je je koffiemachine onderhoudt en tegelijkertijd het genot van je kopje koffie verbetert.

  • Eén fles Mr. Taylor – De best geteste ontkalker voor espressomachines. Biologisch afbreekbaar en duurzaam.
  • Eén JURA Claris Smart waterfilter – Zorgt voor een verbeterde smaakbelevenis door middel van gefilterd water
  • Zes stuks JURA 2in1 reinigingstabletten – Verwijdert koffierestanten en andere koffieresiduen uit je kostbare JURA machine.
-----------------------------------------------------
Inhoud van dit pakket
1 fles Mr. Taylor biologische snelontkalker. Goed voor 5 ontkalkingsbeurten.
1 Jura Claris Smart waterfilter. Goed voor 2 maanden gefilterd water.
6 stuks JURA 2in1 reinigingstabletten. Goed voor 6 reinigingsbeurten. Het drinken van een overheerlijk kopje koffie is waarschijnlijk erg belangrijk voor je. Het bezitten van een fantastische JURA koffiemachine maakt dit dan ook voor je waar. Wanneer je je koffiemachine goed onderhoudt, waarborg je de topkwaliteit van je kopje koffie en tevens ook je kostbare JURA koffiemachine. De Mr. Taylor Care Kit Optimaal is de optimale oplossing hiervoor. De Mr. Taylor Care Kit Optimaal bevat alle onderdelen die je nodig hebt om je koffiemachine goed te onderhouden. Best geteste ontkalker op de markt
Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk een biologisch product. Mr. Taylor is volledig biologisch afbreekbaar en daarom ook écht goed voor het milieu. Zowel de fles als de verpakking zijn van recyclede materialen geproduceerd. Dit draagt bij aan een duurzame samenleving.
Mr. Taylor verwijdert al de kalkaanslag en doet dit op zeer efficiënte wijze. Uit test is gebleken dat de Mr. Taylor biologische ontkalker de beste ontkalker is die nu te verkrijgen is. Nieuwsgierig naar meer informatie over Mr. Taylor? Bekijk de video voor een uitgebreidere uitleg over informatie over de Mr. Taylor Biologische Snelontkalker Waarom een waterfilter?
Het gebruiken van een JURA Claris Smart waterfilter in je luxe JURA machine brengt veel voordelen. Ervaar een beter smakend kopje koffie met een JURA Claris Smart waterfilter. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van je waardevolle JURA koffiemachine. Het waterfilter vermindert kalkaanslag in je machine, maar niet volledig. Het ontkalken van je premium JURA koffiemachine is nodig om je machine optimaal te laten presteren. Reinigingstabletten tegen koffieresiduen
Ervaar een beter smakende kop koffie door middel van de 2in1 reinigingstabletten van JURA. Een ontwikkeling in aroma’s en een verlengde levensduur van je formidabele JURA koffiemachine. De JURA 2in1 reinigingstabletten verwijderen hardnekkige koffieoliën en koffievetten. Speciaal ontwikkeld en afgestemd om gebruik van te maken in je JURA koffiemachine.