HEITMANN pure Ontkalker- Citroenzuur ontkalker, Natuurvriendelijk Schoonmaakmiddel voor Keuken & Badkamer, vloeibaar, 1x 500 ml

13,98
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over HEITMANN pure Ontkalker- Citroenzuur ontkalker, Natuurvriendelijk Schoonmaakmiddel voor Keuken & Badkamer, vloeibaar, 1x 500 ml

Zuiver vloeibaar citroenzuur is een natuurlijk product en daardoor volledig biologisch afbreekbaar. Het verwijdert hardnekkige kalkaanslag en voorkomt bij regelmatig gebruik nieuwe aanslag. Dit zorgt niet alleen voor meer reinheid (en dus minder ziektekiemen), maar verbetert ook de werking en levensduur van uw elektrische apparaten. Ons product is zeer productief en kan veilig worden gebruikt in de voedselomgeving.

Voordelen van puur citroenzuur:
- Veelzijdige huismiddeltje voor limoen
- Vloeibare reiniger op basis van het zeer effectieve citroenzuur
- Verhoogt de functie en levensduur van elektrische apparaten
- Verwijdert vuil en kiemvallen
- 100 procent biologisch afbreekbaar
- Absoluut voedselvriendelijk, zonder aarzelen in de keuken te gebruiken
- Veelzijdig in het huishouden voor het reinigen van keukens, badkamers en huishoudelijke apparaten

Toepassing
1. Doseer de aanbevolen hoeveelheid volgens de gebruiksaanwijzing
2. Los vloeibaar wasmiddel op in de aangegeven hoeveelheid water
3. Machinereiniging: giet de oplossing in de machine en bedien het apparaat volgens de instructies. Spoel daarna grondig uit.
4. Handreiniging: puur onverdund citroenzuur met een doek b.v. ben op douchekoppen of kranen van toepassing. Veeg of spoel vervolgens grondig af.

OPMERKING: niet geschikt voor email, marmeren oppervlakken en zuurgevoelige tegels. Let op de respectievelijke onderhoudsinstructies van de fabrikanten. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.