Ecover Toiletreiniger - Den & Munt - Voordeelpakket 6 x 750 ml

4,64 3,67
10 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Ecover Toiletreiniger - Den & Munt - Voordeelpakket 6 x 750 ml

De Ecover Toiletreiniger heeft een drievoudige werking: hij ontkalkt, reinigt en verfrist. Bovendien is hij vrij van chemicaliën.

De plantaardige en biologisch afbreekbare bestanddelen doen het meeste werk – alles wat jij nog hoeft te doen, is even borstelen en naspoelen.
Tijdens dit karweitje dringen er geen schadelijke luchtjes je neus binnen. Je ervaart alleen frisse, natuurlijke geuren.

Schoner huis, schonere wereld. Ons assortiment huishoudproducten laat al je oppervlakken er brandschoon uitzien en heerlijk fris ruiken, zonder dat er sterke chemische geuren blijven hangen. En omdat we ingrediënten gebruiken die biologisch afbreekbaar zijn en voornamelijk op plantaardige basis zijn, laat je elk hoekje van huis én je geweten telkens weer sprankelen.

Productkenmerken Ecover Toiletreiniger:

  • Krachtige formule met ingrediënten van plantaardige oorsprong.
  • Fles gemaakt met gerecycleerd & plant plastic.
  • Niet getest op dieren.
Gebruik:

  • Verdeel de WC-Reiniger in de toiletpot en onder de rand. Kort laten inwerken, borstelen en doorspoelen. Laat 10 minuten inwerken voor een optimaal resultaat.
Think Green:

  • Wanneer je grootverpakkingen koopt, zorg je mee voor minder afval en bovendien zijn ze voordeliger!
  • Voordeelpakketten zijn duurzamer omdat minder leveringen, minder uitstoot betekent.
Over Ecover:

Al 40 jaar is het onze uitdaging om schoon te maken en te wassen op basis van plantaardige ingrediënten zonder verlies van schoonmaakkracht. Met onze producten behaal je met een gerust geweten vlekkeloze resultaten. Onze producten bewijzen dat schadelijke stoffen niet nodig zijn om efficiënt te reinigen. Ze bevatten geen chemische ingrediënten die je niet in je buurt wil. Zo zijn ze meedogenloos voor vuil, vet en vlekken maar zacht voor jou, je gezin en de natuur.

Bij Ecover gaan ecologie en doeltreffendheid steeds hand in hand!

Dit product wordt gereguleerd door Verordening (EU) 2019/1148: alle verdachte transacties, en aanmerkelijke verdwijningen en diefstallen moeten worden gemeld aan het Meldpunt Verdachte Transacties Chemicaliën. Zie www.nctv.nl/aanslagmiddelen.

Maat:
750-ml,  750ML
Voorraad: