DeLonghi Koffiemachine Ontkalker EcoDecalk Mini 2 sets DLSC200 | 200 ml | 1 stuks - 5513296011

7,95
13 Prijzen, De beste prijs bij Ep.nl


Over DeLonghi Koffiemachine Ontkalker EcoDecalk Mini 2 sets DLSC200 | 200 ml | 1 stuks - 5513296011

De De'Longhi ontkalker EcoDecalk Mini DLSC200 is een ecologische ontkalker met een inhoud van twee flesjes van 100 ml en is geschikt voor automatische koffie -en espressomachines. Geef de machine één grondige ontkalkingsbeurt per flesje. Naast dat de koffiemachine ontkalker EcoDecalk 100% ecologisch is, is het ook enorm krachtig tegen kalkaanslag in je De'Longhi koffiemachine. Gebruik naast de ontkalker ook het De'Longhi Waterfilter voor koffie die altijd op temperatuur is, minder vaak ontkalken en een langere levensduur van de machine.

Universeel
De De'Longhi ontkalker is een kwaliteitsproduct geschikt voor alle koffiezetapparaten, ook van andere merken.

100% Milieuvriendelijk
EcoDecalk maakt alleen gebruik van natuurlijke en hoogwaardige plantaardige grondstoffen die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. De fles is gemaakt van 50 procent gerecycled kunststof.

Krachtiger
Laboratoriumtesten bewijzen dat het 3 x effectiever en sneller kalkaanslag verwijdert dan andere traditionele ontkalkingsmiddelen. De EcoDecalk is dus ideaal om uw machine hygiënisch te houden. Ontkalk regelmatig jouw koffiemachine met de De'Longhi EcoDecalk Mini om defecten te voorkomen en om een perfect Italiaans kopje koffie te garanderen. Door het gebruik van deze ontkalker houd je jouw koffiemachine in optimale conditie en zal de smaak en temperatuur van de koffie goed blijven.

Maat:
100-ml
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: