Roestvrijstalen WMF Lono - Elektrische melkopschuimer - Voor melk en chocolade - 4 verschillende opschuimfuncties

109,-
6 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
WMF
Categorieën:
Kleur:
kleurenmix roestbruin Roestvrijstaal Staal Zilver Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen WMF Lono - Elektrische melkopschuimer - Voor melk en chocolade - 4 verschillende opschuimfuncties

De WMF Lono Melk en Chocolade Opschuimer is een verfijnde melkopschuimer voor alle melksoorten en voor de bereiding van warme chocolademelk gemaakt van echte chocolade. Dit is zowel een melkopschuimer als een warme chocolademelk opschuimer. De multi-getalenteerde WMF Lono Milk & Choc maakt luchtig melkschuim voor heerlijke cappuccino’s en smelt hele stukjes chocolade voor een goede warme chocolademelk. Soja Melk, lactose-vrije melk of koemelk, de inductie melkopschuimer behandelt alle types met gemak. Zodra het werk gedaan is, kan het melkreservoir eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. De WMF Lono Milk & Choc - voor kenners van alle leeftijden. Productvoordelen: ✅ Met 4 verschillende opschuimfuncties ✅ Geschikt voor reiniging in de vaatwasser ✅ Uitgieten van het melkschuim gaat gemakkelijk door de prachtig gevormde tuit De WMF Lono Melkopschuimer heeft een inhoud voor 100-150 ml melkschuim en wordt hierdoor vaak groot bevonden. De afmetingen zijn: 21,5 x 28 x 17,5 cm. Hierdoor is deze WMF Melkopschuimer niet geschikt voor hele kleine keukens.
Beste uit de test De WMF Lono Melk en Chocolade opschuimer is het beste uit de test gekomen bij het KoffietCacao magazine.
"Met een 4,75 is de WMF Lono de absolute winnaar van deze test. De melkopschuimer creëert microfoam met een mooie glans en door de tuit kun je direct figuren schenken. Qua prijs behoort hij tot de duurste,
maar dat is niet gek aangezien hij ook de grootste inhoud heeft. Met deze machine maak je makkelijk twee of drie cappuccino’s of latte macchiato’s."

Materiaal:
Cromargan roestvrij staal,  RVS
Maat:
N-a,  XXL
Voorraad: