Solis 869 Cremalatte - Melkopschuimer Melkopschuimer

79,-
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zilver Zilver/grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Solis 869 Cremalatte - Melkopschuimer Melkopschuimer

"De Solis Cremalatte 869 multifunctionele melkopschuimer veranderd iedere espresso in een romige koffiespecialiteit. Geniet voortaan ook thuis van de meest smaakvolle cappuccino’s, latte macchiato’s en chocolademelk.

Voordelen Solis Cremalatte
+ Afneembare kan
+ Instelbare tempraturen
+ Vaatwasser geschikt
+ Ergonomische handgreep

Goed om te weten

- De melkopschuimer heeft geen verschillende tempratuurinstellingen

Goed voor alle koffiespecialiteiten
De Solis Cremalatte komt op elk moment van pas. Zo geniet u in het voorjaar van een heerlijke latte macchiato, in de zomer van een romige ijskoffie en in het najaar van een warme chocolademelk met slagroom. Met deze veelzijdige melkopschuimer kunt u alle kanten op.

Multifunctionele melkopschuimer
De melkopschuimer beschikt over een afneembare en hittebestendige glazen kan met een inhoud voor 350 milliliter. U bedient de melkopschuimer middels de gebruiksvriendelijke sensortoets en handige LED functiecontrolelampjes aan de voorzijde van het apparaat. Na gebruik kunt u de kan eenvoudig reinigen in het bovenste deel van uw vaatwasser.

Verschillende functioneringsstanden
Dankzij de vijf verschillende functioneringswijzen, en de meegeleverde garde en roerschijf, kunt u zowel warme als koude dranken roer en/of opschuimen. Koude opgeschuimde melk komt bijvoorbeeld van pas bij het zetten van een verkoelende ijskoffie. De melkopschuimer beschikt verder over een automatische uitschakeling en een beveiliging tegen oververhitting. Zoals bij alle SOLIS producten het geval is, bestaat ook de behuizing van de SOLIS Cremalatte uit hoogwaardig materiaal, namelijk edelstaal. De melkopschuimer is geschikt voor de meest uiteenlopende soorten melk (ook plantaardige).

Bij de Solis Cremalatte worden 2 roerwerkinzetstukken met tandwiel om op te schuimen en een roerschijf om door te roeren geleverd.

Verpakkingsinhoud
✔ Solis Cremalatte
✔ 2 roerwerkinzetstukken
✔ Een roerschijf


"