Ariete 00C287805AR0 - Vintage melkopschuimer - 500W - 140ml schuim - 250ml opwarmen - Blauw

55,-
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Ariete 00C287805AR0 - Vintage melkopschuimer - 500W - 140ml schuim - 250ml opwarmen - Blauw

Met de Melkopschuimer Cappuccino Vintage in blauw van Ariete maak je een heerlijke schuimkraag voor je cappuccino. Deze leuke retro melkopschuimer is onderdeel van de Ariete Vintage Serie en past perfect bij bijvoorbeeld een Ariete Koffiezetapparaat.


2 Cappuccino schuimkragen of 2 ijskoffies
De melkopschuimer maakt per keer 2 cappuccino schuimkragen klaar binnen een paar minuten en gebruikt hiervoor een ronddraaiend wieltje. Gebruik de verwarmfunctie om melk of bijvoorbeeld chocolademelk snel naar de juiste temperatuur te verwarmen. De melkopschuimer komt daarnaast ook met een koud functie om zo bijvoorbeeld lekkere ijskoffies te maken en je dag goed te beginnen.


Gemakkelijk schoon te maken
Met het schuimen en verwarmen van melk willen er nog wel eens schuimlaagjes achter blijven. De antikleeflaag zorgt ervoor dat de opschuimer gemakkelijk te spoelen en deze snel weer hergebruikt kan worden.


Ariete Vintage serie
De Ariete Melkopschuimer Cappuccino Vintage komt in een mooie vintage blauwe kleur en past perfect bij andere Ariete artikelen voor de keuken. Combineer de melkopschuimer met bijvoorbeeld het Ariete Koffiezetapparaat en krijg een leuke korting!

Materiaal:
Kunststof,  Metaal
Voorraad: