Gaggia HD8749/11 Vrijstaand Espressomachine 1.5l 2kopjes Zilver koffiezetapparaat

375,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Grijs Zilver Zilvergrijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gaggia HD8749/11 Vrijstaand Espressomachine 1.5l 2kopjes Zilver koffiezetapparaat

Naviglio Deluxe Volautomatische espressomachine van Gaggia.

Genieten van een echte Italiaanse espresso, koffie of cappuccino gaat heel eenvoudig met de Naviglio van Gaggia!

De espressomachine is uitgevoerd met een ingebouwde keramische bonenmaler. Deze is in te stellen van grof tot fijn. Het duurzame keramiek heeft geen invloed op de smaak en kwaliteit van de koffie, wat het een perfect materiaal maakt voor de bonenmaler. Het reservoir heeft ruimte voor 300gr koffiebonen.

De Naviglio Deluxe is voorzien van een Cappuccinotore. Dit systeem maakt perfect melkschuim direct vanuit het melkpak of de melkkan, zo in de koffiekop! Genieten van een heelijke cappuccino was nog nooit zo eenvoudig.

De Quick-Heat boiler warmt het water zo snel op dat je nooit hoeft te wachten tussen het zetten van meerdere espresso's.

U krijgt altijd een perfect kopje espresso gebrouwen op basis van uw persoonlijke voorkeur dankzij de memo functie, waarmee u de koffie sterkte naar eigen smaak aan kunt passen.

De watercontainer van 1,5 liter is geheel uitneembaar en bevindt zich samen met een afvalcontainer aan de voorkant van het apparaat.

De espressomachine heeft een automatische reiniging van het doorloopsysteem en de losse onderdelen kunnen in de vaatwasmachine.