Zwarte Krups Silent Vortex GX332810 - Elektrische koffiemolen

32,96
3 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Zwarte Krups Silent Vortex GX332810 - Elektrische koffiemolen

Heerlijk wakker worden met de geur van net vers gezette koffie was nog nooit zo makkelijk! Dankzij de Krups Silent Vortex GX332810 kan je nu goed beginnen aan je dag zonder dat het hele huis wakker wordt gemaakt! Ontworpen voor extreem stille en uitmuntende prestaties, en dat in enkele seconden tijd. Het elegante design van deze snelle en efficiënte koffiemolen omvat de innovatieve Vortex Spin-technologie en biedt verschillende vermalingsstanden. Dankzij het unieke ontwerp met roestvrijstalen kom is de molen sterk genoeg om koffiebonen, specerijen en gedroogde kruiden te malen. De verwijderbare maalkom heeft een grote inhoud en is voorzien van een speciaal opbergdeksel. Ze zijn allebei vaatwasserbestendig, voor ultiem gebruiksgemak.

Belangrijkste kenmerken van het product

  • De stilste molen van Krups, de molen maakt maar een beperkte hoeveelheid lawaai. Waardoor je optimaal kan genieten van een ontspannende ochtendroutine.
  • Krachtige en snelle vermaling, Een snelle en makkelijke vermaling tot 12 kopjes filterkoffie. Dit is in 15 seconden geregeld met de koffiemolen.
  • Multifunctioneel producten vermalen, niet alleen koffiebonen maar ook harde specerijen en gedroogde kruiden kunnen vermalen worden.
  • Gebruiksvriendelijk, het product is makkelijk met één hand bedienbaar en heeft een grote inhoud.
  • Makkelijk op te ruimen, dankzij het compacte formaat kan je hem overal kwijt. Daarnaast zorgt de opbergdeksel dat het gemalen product lang goed blijft.
  • Eenvoudig schoon te maken, dit kan moeiteloos worden gedaan door er een schoonmaakborstel doorheen te halen.
Goed om te weten Het innovatieve design van de Silent Vortex zorgt ervoor dat vermalen nu nóg sneller en makkelijk kan. De messen en de structuur creëert een maalstroom in de verwijderbare kom, waarbij de koffiebonen omhoog worden gestuwd om opnieuw te kunnen worden gemalen. Het product omvat ook een innoverende deksel dat het lawaai van de molen beperkt. Repareerbare producten - 15 jaar
  • Ontworpen om gemakkelijk te repareren
  • Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende 15 jaar
  • 6200 reparatiecentra wereldwijd