Blauwe Aqua Optima Habit DT8 Waterkoeler met Evolve Filter

129,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Aqua Optima Habit DT8 Waterkoeler met Evolve Filter

Habit DT8 waterkoeler
De Habit DT8 waterkoeler is een waterkoeler en waterfilterkan in 1. Deze waterkoeler filtert en koelt jouw kraanwater. Dankzij het filter worden verontreinigingen zoals chloor, kalk, restanten van pesticiden en medicijnresten uit het water gefilterd voor een heerlijke, pure watersmaak. De filterindicator geeft een seintje als het filter vervangen moet worden. Tijdens warme dagen heb je altijd een heerlijk glas gekoeld water bij de hand. Ook fijn om flesjes te vullen om mee te nemen naar werk, school of sportschool.
Je vult de Habit DT8 met gewoon kraanwater. De tank van de Habit DT8 waterkoeler heeft een capaciteit van 8,5 liter totaal. De koeltank heeft een capaciteit van 0,8 liter.
Voor wie?
De Habit DT8 waterkoeler is ideaal voor thuis en op de werkplek. Ook wordt deze waterkoeler veel gebruikt in wachtruimtes, vergaderruimtes, boot, caravan en winkels. Je hebt enkel een stopcontact nodig in de nabijheid van het apparaat, verder niks. Plug & play! Zo makkelijk is het. Als je nu verpakt water koopt,
ben je met de Habit DT8 vele malen voordeliger uit (en niet onbelangrijk:
het is ook veel beter voor het milieu!).
Gekoeld water
De Habit DT8 koeler koelt het water tussen de ± 5 en ± 10 graden Celsius. Het koelen stopt als het water in de geïsoleerde koeltank een temperatuur van 5 graden heeft bereikt. Het systeem vangt weer aan met koelen wanneer de temperatuur van het gekoelde water in de geïsoleerde koeltank is opgelopen tot zo'n 10 graden Celsius.
Gefilterd water
De Habit DT8 waterkoeler is standaard voorzien van een Aqua Optima Evolve single life filter. Dit filter heeft een capaciteit tot 100 liter water. Voor een gemiddeld gezin betekent dit dat het filter eens per maand vervangen moet worden (uitgaande van zo'n 3,5 liter per dag). Extra filters kun je via Bol makkelijk bestellen. De filterindicator op het deksel van de koeler geeft je een seintje als de 30 dagen om zijn en het filter vervangen moet worden.
Alle Aqua Optima filters hebben een fast flow systeem, dat de kortste filtratietijd garandeert bij een maximale reiniging van het water. U proeft en ziet het verschil! De waterfilters maken gebruik van een 5 staps filtratie technology:

  • Het waterfilter reduceert chloor en kalk voor een heerlijke, natuurlijke smaak

  • Het waterfilter reduceert lood, koper en aluminium in uw kraanwater

  • Het waterfilter reduceert herbiciden en pesticiden

  • Gefilterd water is de ideale vervanger van verpakt water
  • Materiaal:
    Kunststof
    Voorraad: